DIMMEREK | LED VILÁGÍTÁS | MOTOR VEZÉRLŐK
SZÍNPADTECHNIKAI BERENDEZÉSEK | DMX VEZÉRLÉSEK
kézi dimmer

Kézi dimmer

A Palatronic Kft. a fényszabályozók , DMX-es vezérlők és átalakítók valamint színpadi elektromos csörlőmotorok vezérlőinek specialistája .

Cégünk 1996 óta fejleszti és gyártja a termékeit . Ma már szinte minden feladatra tudunk dimmert ajánlani a ház automatizálástól 600-1500W a legnagyobb teljesítményű filmes 12-30KW fényszabályozókig . Színpad világításhoz a 12 x 2KW-os vagy a 6 x 5KW-os típusokat ajánljuk . A dimmerekhez természetesen készítünk un.betápfiókokat is különböző kivitelben . Gyártunk továbbá DMX jelelosztókat ( splitter ) rack és hidas változatban , továbbá DMX-Analog átalakítót , DMX-SPI átalakítót valamint motorvezérlő berendezéseket .

Most a HANDY TWO típusú kézi dimmert szeretnénk bemutatni . Felhasználási területe elsősorban koncert , színház , film világosítás . Terhelhetősége 2000W ohmos terhelés tehát tipikusan izzó lámpa . Vezérelhető DC. 0-10V analóg jellel vagy DMX512 digitális jellel , külső potencióméterrel . Alkalmas valamiyen váltóáramú fogyasztó ki és be kapcsolására pl.: füstgép . Hordozható , gumilábakon áll . Kültéren csak a megfelelő előírások betartásával hasznáható . Nem vízmentes !
dimmer