PALATRONIC | DIMMEREK | BUDAPEST
Bejárat

Megközelítés

A Palatronic Kft. bemutatóterme és irodája Budaörsön található a BITEP területén lévő Teller Ede körúton . Keresse a DP Music emblémát ! Megközelíthető leginkább személygépkocsival .

Cégünk 1996 óta fejleszti és gyártja a termékeit . Ma már szinte minden feladatra tudunk dimmert ajánlani a ház automatizálástól 600-1500W a legnagyobb teljesítményű filmes 12-30KW fényszabályozókig . Színpad világításhoz a 12 x 2KW-os vagy a 6 x 5KW-os típusokat ajánljuk . A dimmerekhez természetesen készítünk un.betápfiókokat is különböző kivitelben . Gyártunk továbbá DMX jelelosztókat ( splitter ) rack és hidas változatban , továbbá DMX-Analog átalakítót , DMX-SPI átalakítót valamint motorvezérlő berendezéseket .

Bemutatótermünkben megtekinheti a Palatronic Kft. termékeit akár müködés közben is . Természetesen a DP. Music Kft. által forgalmazott termékekkel együtt ! A teljes paletta fény és hangvezérlőberendezésekből , LED lámpákból , intelligens lámpákból és hídrendszerekből áll a hozzá tartozó csörlőmotorokkal és motorvezérlőkkel együtt .
dimmer